Wie zijn we?

RefurbishedMacs.nl is ontstaan door de alsmaar groeiende vraag naar goede refurbished macs vanuit MacYourDay. Vanuit RefurbishedMacs.nl gaan we aan deze groeiende vraag voldoen. We hebben altijd een diverse en groeiende collectie op voorraad. Mocht je echter op zoek zijn naar iets specifieks kun je dit altijd via het contactformulier aangeven en gaan we gericht op zoek naar een mac die volledig aan jouw wensen voldoet.

Al onze macs zijn van de hoogste kwaliteit en hebben geen tot minimale gebruikerssporen tenzij specifiek vermeld. Alle macs worden geleverd met uitsluitend originele Apple accessoires zoals bijvoorbeeld magsafe adapters, muizen en keyboards.

Verkoop jouw mac!

Bij RefurbishedMacs.nl kopen we ook jouw “oude” mac op, mits deze in goede conditie is en niet ouder dan 5 jaar, dit vanwege de hoge eisen die we stellen bij de verkoop van onze refurbished macs. Heb jij een mac waar je vanaf wilt? Stuur ons dan een mail naar inkoop@refurbishedmacs.nl met daarin goede foto’s van alle kanten, het serienummer van de mac en de specifieke specificaties (zoals processor, hoeveelheid geheugen, soort en grootte van de harde schijf en welke videokaart), te vinden, door links bovenin je scherm te klikken op het Apple logo en dan de optie “Over deze Mac” aan te klikken. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie met daarin een schatting van de waarde** van jouw product.

Al onze macs zijn van de beste kwaliteit en zijn hardwarematig grondig getest en schoongemaakt. Daarom geven we op al onze producten 1 jaar garantie*.

* Garantie omvat het zonder aanwijzing kapot gaan van hardware. Hieronder valt geen val- en/of vloeistofschade of welk ander probleem door de gebruiker zelf veroorzaakt of door installatie van bijv. malafide software.
** Een exacte waardebepaling kan alleen gedaan worden door de mac fysiek in handen te hebben.

Prijzen

Alle op de website genoemde prijzen zijn marge-prijzen. Wil je zakelijk een Refurbished mac bij ons aanschaffen kan dat met een marge- of BTW-factuur.  Een BTW-factuur is voor jouw als ondernemer interessanter gezien je dan de BTW terug kunt vragen. Als consument ben je beter af met een marge-factuur gezien je dan geen BTW hoeft te betalen over het volledige bedrag. Mocht je hier vragen over hebben beantwoorden we deze graag.